George Stephenson

De GEORGE-STEPHENSON, een UNIEK schip met een bijzonder verhaal.

Stoom Leveren

Buiten de CHARTERS die wij verzorgen LEVEREN wij ook STOOM, op en vanaf het water.

Charters

BOEK een CHARTER inclusief rondleiding met uw informele en/ of formele gezelschap.

Media

Omdat de George-Stephenson zeer actief is zijn wij regelmatig op verschillende plekken en krijgt het veel media aandacht.

Ons Verhaal

Faas Strik uit ‘s-Gravenzande (Nederland), CEO van de firma ‘Strik Stoomketelverhuur’, tevens de bedenker van het schip heeft alles in werking gesteld om dit plan te realiseren.

Zijn grote passie voor Stoomketels, stoomvoorziening en voor authentieke originele objecten met een verhaal waren zijn drijfveer om dit project leven te geven, en met SUCCES.

Learn More

De George Stephenson is naast het leveren van stoom ook geschikt voor unieke en gezellige bedrijfsuitjes. Het schip is zelfs gebruikt voor een koninklijke huldiging!

Laatste nieuws

Jul
26

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post.

Oct
07

Charter A Yacht With Us This Summer And Save 25%!

Nullam erat felis, pellentesque non egestas nec, vulputate

Oct
07

The Summer Yacht Party Is This Weekend, Are You Ready?

Nullam erat felis, pellentesque non egestas nec, vulputate

Foto’s

Klantenbeoordelingen

Mijn bedrijf zat in een lastige situatie, waarbij stoomlevering vanaf water nodig was. Nu zijn er weinig bedrijven die mij hier goed in konden ondersteunen, maar de George-Stephenson heeft dit goed opgelost! Keurige afhandeling.

Testimonial #2

Danny - Stoomlevering vanaf water

Erg toffe ervaring! Zo hebben wij de George Stephenson gebruikt voor een bedrijfsuitje van 10 man. Alles was goed verzorgt. Zeker een aanrader!

Testimonial #1

Tom - bedrijfsuitje

Boek Charters, Stoom levering of stel een vraag

Charters

BOEK een CHARTER inclusief rondleiding met uw informele en/ of formele gezelschap. Op deze wijze kunt u letterlijk de sfeerbeleving proeven en ervaren. Voor boekingen en info neem contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Stoom levering

Buiten de CHARTERS die wij verzorgen LEVEREN wij ook STOOM, op en vanaf het water. Gezien de grote vraag naar stoomvoorziening op deze manier en dit zeer schaars is zijn wij, de George Stephenson volledig ingespeeld op deze vraag.

Note: Ook kun je in dit contact formulier gebruiken voor overige vragen.